Dr Ljubiša Bocokić

Specijalista urologije

Dr Ljubiša Bocokić, Specijalista urologije

Oblasti medicine

Specijalizacija

Grad

Jezici

Raspored rada doktora

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 9529

 1. Tamnija tačna na glasu
  Pitanje broj: #158066

  Poštovani, Imam 18 godina i već oko godinu dana tamniju tačku na glasu, u ravnini kože je ili pod kožom, ne boli. Seksualno sam aktivan i zanima me šta bi to moglo biti? Pitao sam jednog lekara i pogledao je na sistematskom pregledu i rekao da nije ništa ozbiljno ali da mogu otići dermatologu. Pa me zanima Vaše misljenje i objašnjenje šta bi to moglo biti i kako to ukloniti, da li postoji neka krema ili slično?

  Odgovoreno: 03. 07. 2018.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Kolega Vam je dobro predložio da idete kod kožnog doktora.
   Smatram da se ne radi o ozbiljnoj stvari.
   Pozdrav

 1. Bol u mokraćnoj cevi
  Pitanje broj: #130929

  Prije dva dana osjetio sam bol u penisu odnosno ispod glavića sa donje strane kao da me boli cijev za mokrenje pri samom vrhu penisa. Znači, bol osjećam sa donje strane na sredini odmah do glavića i bol je samo na jednom mjestu, nadam se da me razumijete. Nema nikakvih promjena na njemu samo kada diram zaboli me. Pri mokrenju kao da me malo pecka i to je to. Volio bih ako mi možete reći šta je upitanju da li je neka upala ili šta već? 

  Odgovoreno: 13. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Uradite bris uretre na bakterije i gljivice, hlamidiju i obe mikoplazme. Od rezultata zavisi terapija.
   Pozdrav.

 1. Kidanje frenuluma
  Pitanje broj: #130934

  Da li moram na neku operacuju pošto mi je tokom odnosa pukao frelunum skroz? Kao što se vidi na slici ispod frelunuma je ostala neka žilica, a ima i neka kvržica na njoj. Kad imam sada odnos prvi put je normalno, već drugi - treći put počne neugodno da boli, a i kada povucem kožicu malo više dole isto osećam bol. Šta raditi?

  Odgovoreno: 13. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Slika nije baš jasna pa se javite urologu na pregled. Obično se ruptura frenuluma zbrinjava hirurški da se ne bi stvorio ožiljak koji kasnije često "puca".
   Pozdrav.

 1. Slabiji mlaz
  Pitanje broj: #130923

  Otkako sam prekinuo piti tamsol, 2 meseca, mlaz mi je još tanji. Da li da ga pijem ponovo?

  Odgovoreno: 13. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Ne znam koliko imate godina, ali jedno od rešenja za adenom prostate je i operativno lečenje. Tamsol možete ponovo da uzimate.
   Pozdrav.

 1. Hidronefroza i trudnoća
  Pitanje broj: #130899

  Ja sam u 38 nedelji trudnoće (9 mesec) . Početkom juna mi je stavljen jj stent izmedju bubrega i bešike sa leve strane jer sam imala jake bolove u donjem levom delu trbuha. Tada su sa desne strane videli hidronefrozu i rekli mi da je beba najverovatnije nalegla na mokraćni kanal. Od tada mi je jednom zamenjen stent (4. 8) i rekli su mi da ću ga izvaditi mesec dana nakon sto se beba rodi. Juče sam dobila rezultate krvi i urina koje sam radila u domu zdravlja i sveži eritociti su visi nego ijednom do sada (55) . Ginekolog kaže da nju to jako brine. Ja osećam bol u bubregu tokom mokrenja, ali sam se sa tim pomirila. Sutra ću uraditi urinokulturu. Da li treba ipak, van rasporeda, da se javim i urologu ili je ovo normalna pojava? Da sačekam zakazani termin posete urologu (rekli su mi da se javim u slučaju temperature ili prejakih bolova) ?

  Odgovoreno: 12. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovana,
   Sacekajte urinokulturu pa ako budu trebali antibiotici onda vidite sa ginekologom ili eventualno urologom.
   pojava eritrocita u trudnoci i narocito sa doubl jj sondom je uobicajena stvar.
   posle porodjaja ce se najverovatnije sve srediti. Imate jos malo pa budite strpljivi.
   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 9529 pitanja