Dr Ljubiša Bocokić

Specijalista urologije

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Telefon za zakazivanje

Doktor specijalista iz oblasti Urologije. Dugogodišnje iskustvo ovog vojnog lekara, danas ga čini jednim od najcenjenijih urologa u zemlji.

Telefon za zakazivanje

+381 63 687 460

Oblasti medicine

Specijalizacija

Grad

Jezici

O doktoru

Doktor specijalista iz oblasti Urologije. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu i od tada radi kao vojni lekar. Na VMA u Beogradu je specijalizirao urologiju.

Dugo je radio u Vojnoj bolnici u Nišu kao načelnik odeljenja za Urologiju, gde je imao zavidne rezultate u radu sa pacijentima.

Sa svojom suprugom, dr Aleksandrom Bocokić, osniva privatnu praksu Bocokić poliklinika i laboratorija.

Obrazovanje:

Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu do 1977

Osnovne studije.

Radno iskustvo:

Vojna bolnica u Nišu od 1977

Načelnik odeljenja za urologiju.

Polinklinika i laboratorija Bocokić

Osnivač i zaposleni.

Članstvo:

Lekarska komora Srbije

Član.

Raspored rada doktora

Telefon za zakazivanje
+381 63 687 460

Postavite pitanje

Broj odgovorenih pitanja: 9529

 1. Poštovani, Imam 18 godina i već oko godinu dana tamniju tačku na glasu, u ravnini kože je ili pod kožom, ne boli. Seksualno sam aktivan i zanima me šta bi to moglo biti? Pitao sam jednog lekara i pogledao je na sistematskom pregledu i rekao da nije ništa ozbiljno ali da mogu otići dermatologu. Pa me zanima Vaše misljenje i objašnjenje šta bi to moglo biti i kako to ukloniti, da li postoji neka krema ili slično?

  Odgovoreno: 03. 07. 2018.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Kolega Vam je dobro predložio da idete kod kožnog doktora.
   Smatram da se ne radi o ozbiljnoj stvari.
   Pozdrav

 1. Prije dva dana osjetio sam bol u penisu odnosno ispod glavića sa donje strane kao da me boli cijev za mokrenje pri samom vrhu penisa. Znači, bol osjećam sa donje strane na sredini odmah do glavića i bol je samo na jednom mjestu, nadam se da me razumijete. Nema nikakvih promjena na njemu samo kada diram zaboli me. Pri mokrenju kao da me malo pecka i to je to. Volio bih ako mi možete reći šta je upitanju da li je neka upala ili šta već? 

  Odgovoreno: 13. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Uradite bris uretre na bakterije i gljivice, hlamidiju i obe mikoplazme. Od rezultata zavisi terapija.
   Pozdrav.

 1. Da li moram na neku operacuju pošto mi je tokom odnosa pukao frelunum skroz? Kao što se vidi na slici ispod frelunuma je ostala neka žilica, a ima i neka kvržica na njoj. Kad imam sada odnos prvi put je normalno, već drugi - treći put počne neugodno da boli, a i kada povucem kožicu malo više dole isto osećam bol. Šta raditi?

  Odgovoreno: 13. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Slika nije baš jasna pa se javite urologu na pregled. Obično se ruptura frenuluma zbrinjava hirurški da se ne bi stvorio ožiljak koji kasnije često "puca".
   Pozdrav.

 1. Otkako sam prekinuo piti tamsol, 2 meseca, mlaz mi je još tanji. Da li da ga pijem ponovo?

  Odgovoreno: 13. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovani,
   Ne znam koliko imate godina, ali jedno od rešenja za adenom prostate je i operativno lečenje. Tamsol možete ponovo da uzimate.
   Pozdrav.

 1. Ja sam u 38 nedelji trudnoće (9 mesec) . Početkom juna mi je stavljen jj stent izmedju bubrega i bešike sa leve strane jer sam imala jake bolove u donjem levom delu trbuha. Tada su sa desne strane videli hidronefrozu i rekli mi da je beba najverovatnije nalegla na mokraćni kanal. Od tada mi je jednom zamenjen stent (4. 8) i rekli su mi da ću ga izvaditi mesec dana nakon sto se beba rodi. Juče sam dobila rezultate krvi i urina koje sam radila u domu zdravlja i sveži eritociti su visi nego ijednom do sada (55) . Ginekolog kaže da nju to jako brine. Ja osećam bol u bubregu tokom mokrenja, ali sam se sa tim pomirila. Sutra ću uraditi urinokulturu. Da li treba ipak, van rasporeda, da se javim i urologu ili je ovo normalna pojava? Da sačekam zakazani termin posete urologu (rekli su mi da se javim u slučaju temperature ili prejakih bolova) ?

  Odgovoreno: 12. 09. 2014.
  • Dr Ljubiša Bocokić

   Poštovana,
   Sacekajte urinokulturu pa ako budu trebali antibiotici onda vidite sa ginekologom ili eventualno urologom.
   pojava eritrocita u trudnoci i narocito sa doubl jj sondom je uobicajena stvar.
   posle porodjaja ce se najverovatnije sve srediti. Imate jos malo pa budite strpljivi.
   Pozdrav

Prikazano 1-5 od ukupno 9529 pitanja
Zakažite pregled kod Dr Ljubiša Bocokić