1. Osećaj malaksalosti i blage vrtoglavice

  Pitanje broj: #143565

  Poštovani, već par dana imam neku malaksalost tj. blagu vrtoglavicu na momente i čudan neki osećaj u potiljku i vratu. Inače imam problema sa vratom, pri spavanju sam stekao lošu naviku da dosta podignem jastuk pa me zbog toga boli i vrat i leđa. Da li to može biti uzrok svega toga i koje je Vaše mišljenje? Unapred hvala

  Odgovoreno: 20. 01. 2016.
  • Poštovani,
   Tegobe mogu poticati od nezgodnog položaja prilikom spavanja, ali i od problema sa vratnom kičmom, centrom za ravnotežu...Neophodno je da se javite svom lekaru opšte prakse koji će Vas pregledati i odlučiti da li su potrebni dalji pregledi (rentgne vratne kičme, pregled orl-a. . .)
   Pozdrav

Komentari na pitanje: #143565

  • Vec 6 mjeseci imam problem sa desnom rukom. Nemam snage u šaci u poslednja 4 mjeseca, mišić se suši i slabi, a prsti na šaci su počeli da se savijaju, ne mogu ih nikako ispraviti.
   Volio bih čuti vaše mišljenje.

  • Koliko dugo se smije piti zyllt dijagnoza 165 stenosis aa. Carotis cca 30%

  • Imam 58 godina pre 6 mjeseci sa dobila bol u desnoj ruci i nozi. Na desnu nogu ramljem sve sam uradila preglede i magnet tako da i dalje ruka otjece i ramljem na nogu dijagnoza mi je hemiparesis 1 dex post cvi pijem tablete a pomaka nevidim. Molim vas za vaše misljenje. Unapred zahvalna.

Ostavite komentar