1. Izrasline na penisu

  Pitanje broj: #141605

  Pre par dana sam primetio tri izrasline na penisu, dve su grupisane zajedno, a jedna je sama na drugom mestu, izgledaju kao male potkožne bubuljice. Šta to može biti i šta treba da uradim?

  Odgovoreno: 05. 11. 2015.
  • Iz vašeg pitanja se ne mogu saznati podaci kao koliko imate godina, koliko ste seksualno aktivni i da li menjate partnere. Navedene promene na fotografiji mogu biti početne promene condiloma, ali i obzirom na folikularnu lokalizaciju moguće i lojne ciste s obzirom da se na koži penisa uočavaju nešto izraženije lojne žlezdice. Potrebno je da se javite dermatovenerologu, radi pregleda i nekih testova kako bi se postavila dijagnoza.

Komentari na pitanje: #141605

  • Pozdrav, već par godina imam izraslinu ispod glave penisa u obliku prstena bijele boje i ima neku rupicu na sebi. Da li možda znate šta bi to moglo biti?

  • Izaslo mi je nesto I ne znam sta je to. Postoji li neka kréma za to ili sta mogu da radim? Izlazi sve vise I vise.

  • Dobar dan molim vas da li mozete da mi odgovorite.Danas sam se ujtro ustao i osetio sam bol na penisu kada sam pogledao video sam kao da imam kao neku kvrzicu ili kao bubuljivu i boli me malo kad je diram ili kada drkam boli. Sta da radim?

Ostavite komentar