1. Zujanje u ušima

  Pitanje broj: #112451

  Poštovana,

  Imam konstantno zujanje u ušima, koji je nekad pojačanog inteziteta, nekad slabijeg, ali zujanje je uvek prisutno. Ja sam veoma stresna osoba, nerviram se zbog raznih gluposti, ima 24 godine. Zujanje traje godinu dana, krvna slika mi je dobra, i rađena je audometrija, nema nikakvih oštećenja. Da li može stres biti glavni krivac mog zujanja?

  Odgovoreno: 14. 02. 2013.

Komentari na pitanje: #112451

  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević 25. 02. 2013.

   Nastavite sa uzimanjem stugerona i naravno obavite razgovor sa psihijatrom koji će sigurno imati objašnjenja kao i rešenje za vaš problem.

  • Voleo bih da mi kazete, sta dalje da radim. Danas sam bio kod neurologa, on mi dao uput kod neuropsihijatra. Imam bas pojacano zujanje, da nikako nemogu da zaspem, poceo sam da pijem tablete stugeron forte, i nemam nikakvih poboljanja. .

  • Uradio sam sve. Pritisak 130 sa 90, krvna slika i urin uredni. Radio sam i tipmpanometriju i to je ok, nemam nikakvih ostecenja sluha, dobro cujem. Radio sam ct kicme i tu nema nikakvih problema. Trenutno sam u veoma losem stanju, hvataju me napadi panike, nikako da se smirim. A zujanje nikako da prestane, da li je moguce da je ovo zujanje izazvano stresom, jer sam stalno bio izlozen stresu i nervozi, pozdrav

  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević 19. 02. 2013.

   Javite se posle timpanometrije. Pozz

  • Nije radjena. Imam zakazano 26 februara pa ce da vidimo, sta ce da mi kazu. Imam toliko pojacano zujanje da me to uvece bude i nemogu da spavam, a preko dana sam nervozan.

Ostavite komentar