1. Uzrok zujanja u uhu

  Pitanje broj: #110349

  Poštovani,

  Imam zujanje, malo više od godinu dana. Specijalista mi je pregledao uši, sve je u redu, uradio sam i dijagnostiku ušiju i sve je bilo u redu. Rečeno mi je da izvadim analizu krvi. Specijalista je došao do zaključka da moje zujanje nastaje zbog povišenih triglicirida, 6. 2. Sada sam se posvetio sebi, smršao sam, smanjio sam unos hrane i povećao fizičku aktivnost, i dalje imam problema sa zujanje. Da li trigliciridi mogu uticati na neprekidno zujanje u ušima. 

  Odgovoreno: 24. 12. 2012.

Komentari na pitanje: #110349

  • Imam 24 godine. Kod specijaliste za orl sve imam uredne nalaze, nema nikakvih ostecenja sluha. Da li vratni deo kicme moze uticati na zujanje, jer u tom predelu stalno imam bolove i pucketanja kada pomeram vrat

  • Prim. mr sci. med Dušanka Milošević 08. 01. 2013.

   Kad urdite uz, rtg i magnetnu rezonancu onda se javljate kod neurologa. Niste napisali koliko godina imate tako da imate pravo i na degenerativne promene.

  • Hvala na odgovoru. Hteo sam da vas pitam, posto vi kazete da uradim ultra zvuk krvnih sudovaglave i vrata, da li se ti misli na zakrcenja. Meni zujanje izaziva velike smetnje, nervozansam, lose spavanje, nekad je to zujanje bas pojacano da me strasno nervira. Bio sam kod orl nista mi nije pomogao, receno mi je da je to zbog povisenih triglicirada, da li je najbolje da odem kod neurologa. . .

Ostavite komentar