1. Curenje nosa tokom uzimanja hrane

  Pitanje broj: #145550

  Kad jedem curi mi nos, i to kakvu god hranu da jedem. Šta bi sve mogao biti razlog za to? I može li se to izlečiti? I ukoliko se može izlečiti na koje načine se leči? Inače nisam u životu imala nikakve značajne probleme sa uho-grlo-nos, takođe nisam alergična ni na šta. Ceo život jedem sve i nikada nisam imala ovaj problem, inače traje već otprilike pola godine, a ja nikako da se nateram da odem kod lekara. Mislila sam proći će samo od sebe, ali uporno ne prolazi, čak se pojačava.

  Odgovoreno: 30. 03. 2016.

Komentari na pitanje: #145550

  • Poštovani, pre tri dana sam imala utrikariju na unutrašnjoj strani butina i nadlaktica. Interesuje me da li je moguće da je antibiotik izazvao tu reakciju jer sam ga popila 17 sati pre nego što je došlo do reakcije. Popila sam celu kutiju Ciprocinala, dakle tek 17 sati nakon popijene poslednje tablete je došlo do reakcije i to neposredno nakon ručka, a nisam jela ništa što inače ne jedem. Do sada nisam imala alergije na hranu. Taj dan sam dobila Lemod i Ksizal tablete da pijem 10 dana. Takođe me interesuje da li sada treba sačetaki sa alergo testovima ili mogu odmah da zakažem analize?

  • bojana jeremic 04. 04. 2016.

   Zašto mi je stomak naduvan i pomalo boli ispod njega? Povraćala i telo mi je umorno. Grudi me žigaju i menstruacija kasni. Srbi me dole i neda mi preko noci spavati?

Ostavite komentar