1. Pitanje broj: #186152

    Hvala za odgovor "budite mirni što se tiče HIV infekcije, no kako zavisnici od narkotika mogu da steknu i virusne hepatitisa , bilo bi dobro i to proveriti, antitela na HCV i markere HBV" nisam korisnik narkotika a test na hbsag i hcv su mi negativni

    Odgovoreno: 28. 07. 2021.

Ostavite komentar