1. Pitanje broj: #9785

    Pstovani, molim Vas da mi date vase misljenje o sledecem nalazu:Varicocele testis sin.gr.II. Hupoasthenospermia. Da li je potrebno raditi operaciju varikocele? I da li bi to pomoglo da dodje do zaceca? Sedam godina smo u braku,suprugini rezultati su u redu.

    Odgovoreno: 26. 08. 2008.

Ostavite komentar