1. Pitanje broj: #8947

    nakon operacije varikocele i to posle 3 meseca sa leve strane na mosnicama mi se pojavila na izgled kao bubuljica i to velika ( velicine malog nokta) koja na dodir boli a kada pokusavam da je stisnem prvo izlazi belicasta tecnost, pretpostavljam gnoj a zatim providna tecnost kao voda i veoma je neprijatnog mirisa. Ista posle cedjenja opet se vraca na staro i tako vec traje 30 dana. Molim vas za neku vrstu pomoci i misljenje i da li moze smetati u procesu zaceca i da li je to neka posledica od operacije.

    Odgovoreno: 09. 08. 2008.
    • Promena nije posledica operacije, vec predstavlja zacepljenu lojnu zlezdu (aterom) koja se nakon zacepljenja upalila i daje takve tegobe. Obicno prolazi bez intervencije. Nije potrebno da vi to cedite jer time samo pojacavate infekciju. Uzmite neki antibiotika npr Palitrex caps 500 mg 2 x 2 tokom 10 dana, ukoliko to i dalje stoji napeto, au sredini na dodr se oseca kao da ispod koze ima tecnosti potrebna je manja hirurska intervencija cime se problem resava dr vojinov

Komentari na pitanje: #8947

    • Operirao sam varikokele prije 1 tjedan i nemogu da se ispravim i stalno mi je lijevo rame veće od desnoga i stomak kao da bježi u lijevu stranu na kojoj sam operirao varikokele, jeli to zbog flastera ili neki drugi je problem????

Ostavite komentar