1. Pitanje broj: #8357

  Pitanje za Urologa: zadobiven udarac u penis Poštovani, Imam 57 godina i pre nekoliko meseci dobio sam udarac drvenom drškom sekire cepajući drva u levu stranu glavića penisa.Na tom mestu došlo je do manjeg otoka i plavetnila. Prilikom seksualnog odnosa sa ženom osjetio sam bolove.Mislio sam da ce to nakon izvesnog vremena da prođe,međutim nije.Vremenom su bolovi prošli ali su se na polovini penisa unutar njega pojavile kvržice.Daljim tokom opipavajući rukom osjetio sam da se unutar penisa stvorilo neko tvrđe tkivo.Sada me ne boli ali je sada je u napetom stanju došlo do većeg iskivljenja.Dali postoji mogućnos da se penis vrati u prvobitno stanje i kojim lekovima .Molim vas da mi ne savjetujete da se javim lokalnom lekaru jer nisam osiguran.Molim vašu pomoć.

  Odgovoreno: 18. 08. 2008.
  • Postoji oboljenje koje se zove PEjronijeva bolest i pracena je pojavom oziljnog tkiva na omotacu penisa koje se manifestuje tim zadebljanjima i dovode do krvljenja penisa u erekciji i otezanog seksualnog ednosa. Leci se injekcijama koje se ubrizgavaju direktno u promenu jednom nedeljno tokom 10 nedelja. Takvu vrstu injekcija daje urolog. dr Vojinov

Komentari na pitanje: #8357

  • Zoran Radujko 31. 07. 2010.

   Postovani doktore, imam problem iskrivljenosti penisa na gore u levu stranu. Imam 43 godine i mislim da mi je penis mali tj 13cm u erekciji. Erekciju dozivljavam normalno i sem estetski neizglednog penisa nemam problema. Kome da se obratim za pomoc s obzirom da dobre rezultate mogu ocekivati samo od privatnih klinika. Zivim u bg. Zabrinut!

Ostavite komentar