1. Pitanje broj: #5624

    Poštovani doktore, pisala sam Vam i ranije o problemu mog dečka (frenulum breve), bio je kod urologa koji ga je pregledao i zasekao taj deo. Posle toga je išao na kontrole, a sledeću ima tek za dve nedelje (3 meseca nakon zahvata). Na delovima prepucijuma gde je koža pucala, i na samom mestu zahvata, pojavile su se ispupčine koje podsećaju na kondilome. Da li je moguće da su to stvarno kondilomi, ili je to način na koji koža zarasta? Poslednjih dana ta ispupčenja se smanjuju i dolaze u ravan sa kožom. Ja kod sebe nikakve promene nisam primetila. Da li se kondilomi prenose isključivo polnim putem? Da li period inkubacije može biti duži od godinu dana? Unapred zahvaljujem!

    Odgovoreno: 29. 05. 2008.

Ostavite komentar