1. Pitanje broj: #4653

  Postovani dr. Vojinov, opet ja :).posto jos dva meseca treba da cekam da bi dosao na red kod urologa, hteo bi jos nesto da vas pitam u vezi onih "bisercica" i promena na penisu.
  Trazio sam po netu i video da su to valjda Tisonove Zlezde, tj da je povezeno da se ima to na rubu glavica, i te promene po telu penisa.
  Hteo sam da vas pitam jel i ovo povezano sa tim:kad mi je penis u "opustenom" stanju osecam zadebljanje po celom penisu,odnosno kao da je tvrd, a nije u erekciji(vise ne znam ni sta je normlano a sta nije), i nekad kao da zna da mi utrne ta leva strana penisa?!?
  takodje sto sam onda zaboravio da pomenem, je da dosta cesto mokrim, i to vec dosta godina unazad, nekad znam i po 5-6 puta bukvalno za redom da idem na wc(davno sam jos operisao varikokelu, ako nesto znaci)...
  a kad god sam proveravao mokracu unazad nekoliko godina uvek je bila u redu?
  Hvala unapred na odgovorima

  Odgovoreno: 25. 04. 2008.
  • Mislim da vas problem, iako mi se ni cini dramaticnim zahteva pregled , da bi se ustanovilo da li se radi o patologiji ili je to uobicajene stvar. Znaci pregled urologa je obavezan. Obzirom na promene, sigurno se ne radi o urgentnoj stvari te dva meseca mozete sacekati

Ostavite komentar