1. Pitanje broj: #4377

    Postovani dr Vojinov Hvala na odgovoru u vezi operisane neoplazme prostate.Ja sam Vas ukratko pitao ne zeleci da Vam trosim Vase dragoceno vreme,a sada da Vam pojasnim: Tacno da je bio uznaoredovali Ca prostate sa zahvacenom vesikom seminalis,ali da nisu bili zahvaceni limfni cvorovi i okolno tkivo.Sada se dobro osecam,a operacije je izvrsena 2004 godine. PSA mi je nizak,jednom je bio prosle godine 0,4. Da li treba stalno da primam dekapeptyl amp. i Flutamid tabl.ili mogu da napravim pauzu ukoliko PSA je nizak.

    Odgovoreno: 03. 04. 2008.

Ostavite komentar