1. Pitanje broj: #15895

    Poštovani,
    imam 22 godine, i redovne seksualne odnose. Kao zaštitu koristim kondom. Sa 19 god sam imao operaciju fimoze. Sada kada imam seksualne odnose nikako ne mogu da doživim vrhunac, iako sam opušten, ne pijem nikakve lekove, bavim se sportom, ne pušim, ne pijem, spavam otprilike 9h-živim zdrav život! Imam veoma jaku erekciju koja dugo traje, ali osećam slabu osetljivost zbog kondoma! Moja partnerka uvek doživi po više orgazama, ali brine je što ja nikad ne mogu pre nje, pa dodje do njenog zasićenja u odnosu!
    Da li je uzrok ovog problema kondom i moja smanjena osetljivost? Vrhunac jedino mogu doživeti rukom. Napominjem da sam jako opušten pri odnosu i da me jako privlači moja partnerka! Da li se to zasigurno može rešiti nekom drugom vrstom kontracepcije? Da li je možda problem što u predigri malo vremena posvećujem sebi, a više njoj? Da li se može rešiti prirodnim putem bez medikamenata?
    Hvala Vam puno doktore i nadam se da ćete mi pomoći da prevazidjem ovaj mali problemčić, jer se trudim da sve gledam pozitivno!
    Pozdrav!

    Odgovoreno: 29. 11. 2008.
    • Proverite testovima na infekciju, da li je imate ili ne. Ukoliko su nalazi uredni, nemojte koristiti kondom, vec kao zastitu mozete ,prema savetu ginekologa, uzeti antibebipilule. Siguran sam da cete nakon sklanjanja prezervativa, problem resiti. dr Vojinov

Ostavite komentar