1. Pitanje broj: #13931

    Muž i ja pokušavamo napraviti bebu skoro godinu dana. Sa mnom je sve u redu, ali problem je kod njega, odnosno ima 30% pokretnih spermatozoida i njegov doktor smatra da je to dovoljno za ostvarivanje trudnoće prirodnim putem.
    Zanima me da li je ipak poterbno da koristi neki lek za povećanje pokretljivosti, jer su mu ostali nalazi u redu i koliko još da čekamo do ponovne posete doktorima i nekih detaljnijih ispitivanja?
    Unapred hvala,
    Jelena

    Odgovoreno: 18. 11. 2008.

Ostavite komentar