1. Pitanje broj: #12469

    Poštovani,
    Nakon brisa uretre pronađena mi je kandida i stafilokoka. Prvo smo lečili kandidu i ona se pri ponovljenom brisu nije pojavila, ali je ostala stafilokoka. Pošto sam alergičan na penicilin, urolog mi je prepisao baktrim. Međutim, još uvek osećam blago peckanje i svrab glansa i kožice penisa kada sam počeo da primenjujem terapiju.
    Da li je to normalno ili bih trebalo možda da uradim i bris glansa?

    Odgovoreno: 11. 10. 2008.

Komentari na pitanje: #12469

    • Imam i crvene tackice po glansu, ali pri unutrasnje delu blize kozici imam bele tackice za koje mislim da su prouzrokovaci. . . . Sta sve nisam stavljao od kamilice, sode bikarbone. . . Pio i dovicin gentamicin. . Panklav od 400. . . Pomogne malo, malo se povuce pri mehanickoj iritaciji opet se javlja

Ostavite komentar