1. Pitanje broj: #11871

    Poštovani ,
    unazad dvadesetak dana pojavio mi se bol u donjem djelu stomaka, koji se spušta ka polnom organu i s vremena na vrijeme imam bol u predjelu testisa na dodir. Ponekad ovaj bol prerasta u malo jače peckanje u predjelu donjeg djela stomaka (neposredno iznad polnog organa). Mokrenje mi je normalno, nemam bolova ni peckanja, eventualno ponekad mi se desi da mi je mokrenje \" isprekidano \". Imam osjećaj da nakon obroka, taj bol mi se malo pojača (mada više kao pritisak) . Stolica mi je uglavnom normalna,  mada neredovna, ali ne vezano za period od kada datira ovaj bol. Biohemijske analize krvi i urina su (osim triglicerida 3,09 ) na srednjim referentnim vrijednostima i rađene su odmah nakon što mi se pojavio bol , koji sam Vam opisao.
    Molim Vas da mi odgovorite o čemu bi se u konkretnom moglo raditi , te da mi eventualno preporučite neku terapiju ili eventualno posjetu nekom od specijalista.
    Hvala

    Odgovoreno: 05. 10. 2008.
    • Sa urološke strane savetujem da se uradi UZ bubrega, bešike i prostate, kao i rektalni pregled prostate. Ukoliko su ti nalazi uredni, potrebno je javiti se gastroenterologu.
      dr Vojinov

Ostavite komentar