1. Pitanje broj: #11782

    Poštovani,
    Voleo bih da postavim dva pitanja...razmišljao sam da li da odem lekaru opšte prakse da mu postavim ova pitanja...ali gledao bi me krivo nakon toga i najverovatnije bi me ismejao sa svojim sestricama kasnije:) Imam 22 godine i upražnjavam i analni sex sa svojom devojkom.
    Interesuje me da li ona može kasnije imati neke posledice zbog ovog, tipa rak, atonija itd... Drugo pitanje je vezano za potenciju... Oduvek imam problem sa potencijom u smislu da nije totalna...jednom sam uzeo vijagru i tad je bilo sve u redu, međutim sledeći put opet su nastali problemi kad sam hteo imati odnos bez supstance. A čitao sam da je Vijagra štetna...Da li mi možete savetovati neki drugi lek koji zamenjuje isti, a nema kontra dejstva na organizam?

    Odgovoreno: 05. 10. 2008.
    • 1. Ne moze biti posledica 2. Ne savetujem vam da uzimate uopste lekove tog tipa, posto u vasim godinama 99% posledica slabije erekcije jeste psiholoski faktor Ukoliko zelite da bubdete sigurni uradite testove na infekciju -brisevi uretre i sperma na bakterije i ukoliko je imate lecite, posto i to moze biti jadan od uzroka problema dr vojinov

Ostavite komentar