1. Pitanje broj: #11702

  Poštovani,
  imam 28 godina, već nekoliko dana osećam bol u desnom testisu, koji se sada i podigao, pa se desni testis nalazi u malom višem položaju od levog testisa. Bol osećam i u desnoj nozi kao i u predelu stomaka malo iznad penisa. Ipak bol nije jak, ali je nekako tup i konstantan. Ima veze i sa položajem tela, kad sedim više me boli.
  Interesuje me šta bi to moglo da bude, da li neka trenutna upala, ili su to simptomi nečega? Seksualni odnos nisam imao nekoliko poslednjih meseci, ali jesam upražnjavao masturbaciju. Skoro sam bio na većem lekarskom pregledu gde sam davao i urin i sve je bilo dobro.
  Hvala puno

  Odgovoreno: 30. 09. 2008.
  • Postoje dve opcije ili da se radi o upali genitalnih puteva (prostata) ili da se radi o išijasu (lumbalni sindrom) koji daje slične tegobe koje se šire u nogu i javljaju se pri stajanju. U prvom slučaju pregled urologa i testovi na infekciju su neophodni, a u drugom pregled fizijatra je potreban.
   dr Vojinov

Komentari na pitanje: #11702

  • Miso skaric 13. 09. 2011.

   Imam i ja to, boli me malo iznad bubrega pa oko karlice i rebara, preku predela de je slepo crevo oko prepone, desni testis me boli isto tako i desna noga dole oko stapala i gore kod but, i bol oko anusa i kod desne guze. Nije bol vise je nesto kao zatezanje sta bi mohlo biti?

Ostavite komentar