1. Pitanje broj: #34796

    Poštovani doktori,
    Ja Vam se obraćam ovim putem za pomoć pošto mi je veoma neugodno pričati sa mojim lekarom o tome. Imam problema sa mokraćom koji ne mogu da zadržim u potpunosti i moram da nosim uloške već više od godinu dana. Bila sam prije 2 godine na cistoskopiji gde je rečeno da imam spušteni mehur i previše aktivan, prepisana mi je terapija i savetovana operacija kao jedna od mogućnosti. Nisam išla dugo kod urologa jer sam smatrala da će problemi proći sami od sebe. Dobila sam iscedak iz maternice koji je skupa sa mokraćom veoma neugodnog mirisa kao riba). Sve mi to pravi velike probleme i neprijanosti. Imam samo svoga muža za partnera 24 godine i izbegavam svaki intimni odnos sa njim zbog toga. Imam male bolove u predelu bešike i imala sam za 3 godine nekoliko teških infekcija mehura sa mokrenjem krvi. Lečena sam antibioticima cipro. Bubrezi me bole, malo jedan pa drugi i pored svih tih problema imam cistu na levom jajniku. Ako namerno ne stavim uložak na donji veš noću ujutro ustanem mokrih gaćica. Jako me sramota i jako mi je neprijatno pričati o tome sa mojim lekarom jer je muško. Neugodan miris je toliko jak da svakodnevno perem hlaće i ako nosim 24 sata uloške. Molim Vas pomozite mi sa savetima jer živim jako daleko od kuće.
    Veliki srdačan pozdrav.

    Odgovoreno: 31. 07. 2009.
    • Poštovana,
      Vi se morate javiti Vašem urologu ili ginekologu jer se danas problemi koje vi imate rešavaju jednostavnim procedurama. Ali pre toga je neophodno uraditi kompletne pretrage, zajedno sa urodinamskim pretragama i kompletnom obradom ginekologa i utvrditi o čemu je reč.
      Pozdrav.

Komentari na pitanje: #34796

    • Ako ti može šta pomoći, miris ribe ti je 99% od trihomonijaze, parazita koji je u rodnici. To će ti ginekolog utvrditi za 5 sekundi. A preventivno betadine vaginalte. Lagano se liječi, 7 dana tablete, al i muž mora popiti. Sretno. Nadam se da ćeš vidjeti komentar.

Ostavite komentar