1. Pitanje broj: #170917

    Postovani, Vec 2 meseca me muci problem, kao da imam neka stezanja u penisu i u predelu izmedju anusa i penisa, nije bolno, nego je samo neprijatno, takodje mislim da mi i utice na erekciju jer jako tesko postizem erekciju,i ako postignem tesko je zadrzavam. Imam 21 godinu,nemam nikakve bolesti srca itd, ne pusim , sportno sam aktivan.

    Odgovoreno: 30. 06. 2020.
    • imam utisak da opisujete stanje povisenog misicnog tonusa (moze se reci skoro spazam) misica dna karlice. pokusajte da prstom pritisnete u bolni predeo i da voljno zategnete te misice kao da hocete da prekinete mokrenje. ukoliko se bol poveca i tu je lociran trebalo bi da aktivno opustate te misice. postoje tri vrste vezbanja tih misica. za snagu i izdrzljivot, za tenziju, i za koordinaciju. ne mogu da vam pisanjem objasnim, vec treba da zakazete termin ili kod urologa ili kod mene. ja cu ordinirati 27 i 28.07,

      pozdrav Nenad Gvozdic 

Komentari na pitanje: #170917

    • Hvala na odgovoru! Na žalost na pregled ne mogu doći jer sam zbog trenutne situacije zaglavljen u inostranstvu. Bio bih zahvalan ako bi ste mogli da mi napisete koje vezbe bih trebao da radim i kako jer ovo mi stvara bas veliki problem. Hvala i srdačan pozdrav.

Ostavite komentar