1. Fimoza

  Pitanje broj: #138959

  Imam 16 godina, i problem sa takozvanom fimozom. Ja mislim da imam kompletnu fimozu tj ne mogu da prevčuem preko glavića nikako. Jednom sam slučajno prevukao i otišao kod dežurnog urologa koji je vratio i rekao da sjutra dođem na pregled. On me je sjeo na sto, i prevukao kožicu u opuštenom stanju, ja ne znam kako, jer meni je kožica tj otvor od glavića preuzak i ne mogu da prevučem, mislim da bih mogao ali ne mogu da je vratim kasnije. U erekciji ne mogu nikako. Takođe imam mali bol sa leve strane glavića, u donjem delu glavića, bojim se da nije nešto ozbiljno. Takođe javljaju se bolovi ispod testisa, oko anusa, taj prostor, veoma tup bol, nije toliko jak ali je neprijatan koji se javlja i nestaje. 

  Odgovoreno: 27. 07. 2015.

Komentari na pitanje: #138959

  • Moj sin ima 18 god. Vec par godina ima problem sa čestim mokrenjem, osim sto mu stvara nervozu, postaje mu i problem u drugim aktivnostima. Analize urina su uredne, kao i ultra zvuk prostate. Dr. Smatra da je na nervnoj bazi, ali mi problem nismo resili a vreme prolazi, molim za savet. Hvala unapred.

  • Molim vas za pomoć! Imam bolove nisko u stomaku, kao kad sam imala ešerihiju koli. Stvara mi nervozu, a uradila sam analizu mokraće i sve je mirno. Šta da radim? Šta može da je u pitanju? Hvala

  • Postovani, u spremokulturi mi je pronadjena eserihija koli, u malom broju, bez uradjenog antibiograma! Rekli su mi da je antibiogram nemoguce uraditi kada je bakterija prisutna u malom broju! Napominjem da sam u brisu uretre imao, u dva navrata, stafilokoku, i da sam posle jednog ispijanja antibiotika istu unistio! Na spoptvenu inicijativu sam uradio i spermokulturu i pojavila se eserihija! Sta u konkretnom slucaju da radim, da li da krenem sa ispijanjem nekog antibiotika ili. . .

  • Zdravo. Imam sina od 2-god danas smo bili urologu, dete je imalo problem sa povlačenjem glavice na penisu, jer predhodni urology nije lepo objasnio kako treba već kad izađe glavica ja odmah vratim i pojavio se problem da ponekad neće da se povlači danas opet odvela dete kod urologu i rekao da se detetu nije lepo povlačilo on je to stručno uradio i prilikom povlačenja pustio krv malo sada dete ceo dan nije mo krilo jel ima bolove. Htela sam da vas pitam koliko taj bol najčešće traje mi smo dobili brufen sirup i acidi borici 3% da stavljamo obloge. Na koliko vremenski ja treba detetu da povlačim? Jer on ima bolove dali treba da čekam da taj bol prodje pa da nastavim povlačenje ili večeras posle kupanja? Dali je moguće da prilikom povlačenja da se kožica ne vrati na svoje mesto? ?

Ostavite komentar