1. Pitanje broj: #96214

    Vec vise od 5-6 godina u brisu uretre i glansa mi se nalazi stafilokok aureus. Ne osjecam nikakve tegobe zbog toga, ponekad samo neprijatan miris. Nalaz sperme i urina je sterilan. Na osnovu antibiograma u vise od 10ak navrata ispijao sam doze antibiotika, po dva u kombinaciji ili jedan ali u produzenom trajanju i maksimalnoj dozi. Bakterija ostaje ili nestaje privremeno pa se opet vraca. Neki ljekari mi savjetuju da odustanem od lijecenja, obzirom da mi to ne pravi nikakve tegobe. Sta mi vi preporucujete, da ustrajem u lijecenju, radim neku dodatnu dijagnostiku ili da odustanem od pregleda i lijecenja? Koliko je ovakva situacija opasna za moje zdravlje?

    Odgovoreno: 19. 03. 2012.

Ostavite komentar