1. Pitanje broj: #94679

    Postovani, imam problem sa testisom. Bio sam kod urolaga i on mi je rekao da je u pitanju mala varikokela i da nista nije opasno. Od tog pregleda je proslo oko 6meseci i sada imam osecaj da je varikokela veca. Doktor mi je reko da to nije opasno i da nemam razloga za brigu. Isto primecujem cudam miris, ali ne prodje mnogo vreme pre nego sto se opet oseca. Saveti? Hvala unapred

    Odgovoreno: 15. 02. 2012.

Ostavite komentar