1. Pitanje broj: #89321

    Postovani imam kriptohizam, odnnosno nespusten testis koji stalno seta gore dole pri naporima, dosta sam ovih dana citao o svim rizicima i sigurno cu ovih dana posetiti urologa. Inace ne osecam nikakve posebno tegobe osim one pri naporima u predelu prepona. Recite mi samo velika je verovatnoca da od tumora testisa oboljevaju osobe sa kriptohizmom, a kolika je verovatnoca da osobe sa ovom bolescu ne obole. Hvala!

    Odgovoreno: 26. 10. 2011.

Ostavite komentar