1. Pitanje broj: #87759

    Postovani, u zadnjih par meseci sam izgubio seksualnu zelju, inace je ranije bila vrlo visoka, skoro svakog dana, ali pre jedno 2-3 meseca skoro i da je nemam i desava mi se da iz cistog mira izgubim erekciju tokom odnosa i jutarnje erekcije su pocele da izostaju, slabije su ili ih nema. Radio sam briseve, urinokulturu, spermokulturu sve je u redu osim 2 hormona fsh mi je manji od 1 a normalna vrednost je od 1-14 i testosterone mi je 3. 7 a normalne vrednosti su od 2. 7-9, posto je moj urolog odsutan 2 nedelje mozete li mi reci vase misljenje. Da napomenem da imam 24 godine, za ovu vrednost testosterona je pisalo da je u granici 55-60godisnjaka

    Odgovoreno: 18. 09. 2011.

Ostavite komentar