1. Pitanje broj: #86594

    Postovani, vec sam jednom postavio pitanje o kakvoj je izraslini rec ali vas molim za jos jedan savet. Posetio sam dermatovenerologa koji je nakon povrsnog pregleda (iz daljine, bez bilo kavog instrumenta) konstantovao da izraslina na mom testisu nije opasna i da se radi o nekim supljinama u kozi koje se na takav nacin popune, da se promena moze hiruski odstraniti ako mi smeta inace nemam nikakvog razloga da se brinem i da je sve uredu. Sad vas molim da mi kazete da li se slazete sa takvom konstatacijom i da li takodje mozete odbaciti mogucnost kondiloma koji po meni kao lajku veoma slice ovoj mojoj izrlaslini. Srdacan pozdrav

    Odgovoreno: 22. 08. 2011.

Ostavite komentar