1. Pitanje broj: #84265

    Imam dijagnozu varicocele t. L. Sin. Spermogram je ok, ponekad imam nelagodan bol i to je to, nisam u braku. Moje pitanje se odnosi na fizičku i sexualnu aktivnost. Naime, vrlo nezainterosovani lekar mi je zabranio bavljenje bodi bildingom, ali u isto vreme kaže da ne treba da se operiše zbog urednog spermograma. A meni je bodi bilding sastavni deo života. Pa sad jel to mora baš tako, da li imam neku alternativu, da li bi posle eventualne laparaskopske operacije mogao da nastavim sa vežbanjem? I da li treba izbegavati češći i žustriji sex usled varikočele? Hvala unapred.

    Odgovoreno: 28. 06. 2011.

Komentari na pitanje: #84265

    • Imad dijagnozu varicocoell l. Sin. I doktor mi preporucuje o. P. Da li posle ove op mogu imati jos djece. Spermogram mi nije bas bio uredan smanjen mi je broj spermat. I nisu bas pokretni. Hvala unapred

Ostavite komentar