1. Pitanje broj: #71109

    Postovani doktore, rekli ste da se pozovem na moje proslo pitanje, ono je bilo pitanje broj #67548 odgovoreno: 03. 09. 2010 rekli ste da ponovim spermogram posle 4 dana i dam vam prilozim rezultate u originalu, na slici su. U proslom pitanju sam samo prepisao rezultate (mogu i njih postaviti slikom, ali su dostojno navedeni) od mog urologa koji mi je preporucio terapiju: profertil caps 2x1 tri meseca zbog asthenospermia, pa ponovo da radim spermogram onda. Ja sam nabavio kapsule, i zanima me da li da krenem sa terapijom (2 meseca vec sam u dilemi) recite mi sta da radim? Hvala unapred

    Odgovoreno: 04. 11. 2010.
    • Poštovani,
      Ovaj spermogram je fakticki dobar. Pogledao sam i prosli i tamo su leukociti bili pozitivni
      sto bi islo u prilog infekcije.
      profertil je preparat slican po sastavu prooxedu plus i on se daje u slucajevima smanjenog
      procenta pokretljivih spermatozoida. Ako ga imate kupljenog onda ga popijte.
      ne moze vam stetiti.
      ja bih vam pre preporucio da uzimate paraprotex/biljni antibiotik/, ac zymes
      /probiotik/, oregano kapi/dezificijens/ jer smatram da je infekcija u osnovi vaseg
      stanja.

      Pozdrav

Ostavite komentar