1. Pitanje broj: #68724

    Zanima me dali je opasno da dječaku od 10 god. Ne budu testisi u istom položaju u skrotumu, jer je jedan testis više, a drugi niže, al se pipaju u kesici. Da napomenem da je dijete imalo operaciju sa 3 god. (hidrocela pri rođenju i nespušteno jedno jajašce) prvi put oper. Nije uspjela, javila se krv na kesici gdje su bili konci, al je dr rekao da je to u redu. Nakon 3 mjeseca uzv je pokazao da se jajašce opet vratilo gore. Oper. Je ponovljena-ovaj put uspješno. Dali će to imati posljedice po zdravlje i plodnost djeteta? Unaprijed hvala.

    Odgovoreno: 23. 09. 2010.

Ostavite komentar