1. Pitanje broj: #68209

    Postovani dr. , imam 37 godina. Zamolila bihvas da mi prokomentarisete rezultate krvne slike i urina i da mi kazete vase misljenje, da li je sve u redu ili nije sa nalazima rezultati krvne slike su: wbc: 11. 8 k/ul, norm. Vrij. 4. 1-10. 9 lym: 6. 7, 56. 6% l, norm. Vrij. 0. 6-4. 1, 10. 0-58. 5% l gran: 4. 3 r3 36. 7% g norm. Vrij. 2. 0-7. 8, 37. 0-92. 0% g mch: 32. 1 pg norm. Vrij. 26. 0-32. 0 pg sedimentacija krvne slike (se) mi je 10/20. Da li je to normalno? Rezultati urina su: sediment: na sup 3-4 svjeza e, 5-6 l, nesto pl. Epitela. U nadi dacete mi odgovoriti, unaprijed vam se zahvaljujem

    Odgovoreno: 14. 09. 2010.

Ostavite komentar