1. Pitanje broj: #67251

    Postovani doktore, hvala na odgovoru i savetu koji ste nam dali u vezi sa nasim problemom. Posto ste rekli da moj suprug mora da leci bakteriju enterococcus spp iako je u spermokulturi naznaceno da je mali porast i on, pri tom nema tegobe, koju terapiju biste mu preporucili ako u antibiogramu stoji osetljivost na sledece lekove: penicillin g, ampicilin, amoxicillin - clavul, erithromycin, ciprofloxacin, choramphenicol, a vazno je da je moj suprug alergican na penicilin. On ima 34 godine i planiramo bebu. Hvala

    Odgovoreno: 28. 08. 2010.

Ostavite komentar