1. Pitanje broj: #64242

    Postovanje, 2008god. Sam operisao prosirenu venu na testisu, rezultati spermograma su mi bili bolji pre operacije, posle operacije mi je smanje pokretljivost. Koristio sam terapiju koji mi je doktor prepisao, ali sledeca tri nalaza su uvek na granicima normale. Pa sam se razocaro. Moram neto po tom pitanj da u radim da poboljsam spermogram. Da li mogu dobiti savet od vas po tom pitanju. Hvala!!!

    Odgovoreno: 06. 07. 2010.

Ostavite komentar