1. Pitanje broj: #62809

    Imam otekline koze u korenu penisa iznad testisa. Pre nedelju dana koristio sam gentamicin mast zbog bakterija koje su mi pronađene na glansu. Zanima me da li su otekline opasne i sta predstavljaju? Naglasavam oteklina je na kozi sa obe strane u korenu penisa. Hvala

    Odgovoreno: 16. 06. 2010.
    • Poštovani,
      Tesko je samo na osnovu jednog parametra reci o cemu se radi,
      ali najverovatnije da se radi o limfnoj stazi kao posledici nekog zapaljenskog
      procesa. Bilo bi dobro da vas vidi urolog koji ce pregledom utvrditi da li su i limfne
      zlezde u preponama uvecane.
      Pozdrav

Ostavite komentar