1. Pitanje broj: #62522

    Postovanje, kao sto vidite na slici na rubu glavica sa unutrasnje strane su mi se pojavile sitne bradavice belicaste boje otprilike milimetar velicine nalik na kapljice kad pogledam pod lupom i imam ih oko 8-9 meseci, na istom mestu sam prvo mogao osetiti kada prozem prstom male kuglice takoreci nevidljive golim okom ali ovo me veoma zabrinjava jer se primecuje golim okom, i neznam sta da radim veoma sam uplasen pa mozda zato i nisam iso kod lekara do sada. Koristim uvek kondom, ne pijem ne pusim nemam hronicna oboljenja a secam se da sam jednom samo pokusao gurnuti curi u anusu penis inace uvek koristim kondom i stvarno neznam sta da radim. Sta bi ovo moglo biti? Znam da moram pod hitno kod urologa, dragoceno mi je vaze misljenje, jel imate neki savet sta da radim? Iskreno strah me je da nisu kondilomi, mada mnogo vise lici na one tisonove zlezde po onim slikama sto sam gledao? Da li je ovo opasno, jel mogu da ih uklonim nekakko? Hvala vam od srca

    Odgovoreno: 05. 06. 2010.

Komentari na pitanje: #62522

    • Pozdrav. . . Ja imam isti slučaj i ako su to te žlijezde, da li če to ostat zauvijek ili to nestane s vremenom??? Nije da to baš predivno izgleda: s i i nadam se da to stvarno jesu te žlijezde jer meni je urolog rekao da je sa mojim penisom sve u redu i da to većina muškaraca ima. A kako i zašto to uopće i dobijemo??? O. O hvala: ) )

    • Lici na tisonove zlezde ali mogu biti i kondilomi nisam siguran, ako su tisokonve zlezde to je normalna pojava i ne trebaju se uklanjati, ukoliko su kondilomi svakako se mora leciti.

    • Postovani doktore, ja bih zeleo da mi odgovorite na pitanje koliko kosta uklanjanje tisonovih zlezda radio talasimo, posto ja imam isti problem? Pozdrav!

Ostavite komentar