1. Pitanje broj: #58082

    Poštovani, radio sam igg i igm test na genitalni herpes pre nekoliko godina, koji je pokazao da je pomenuti virus prisutan u organizmu. Nikada nisam imao moguće simptome. Uzimam aciklovir dva puta dnevno preventivno, nekoliko meseci unazad. Postoji li mogućnost seksualnog odnosa bez zaštite sa devojkom koja nije zaražena virusom, a upućena je u moj problem? Unapred zahvalan!

    Odgovoreno: 07. 04. 2010.

Ostavite komentar