1. Pitanje broj: #57889

    Doktore! Imamproblem sa polnim organom pre se desavalo a i sad da imam veoma kratak odnos brzo evakuiram sad se pojavio jos jedan problem moj polni organ nije vise tako krut -cvrst kad trebam imati sexs desava se prilikom seksa kad dodje do promjene poze da skroz se opusti u mlitavo stanje i nemogu nastaviti sexs nema jacine cvrstine u mom penisu i to mi stvara problem i gubim volju za sexsom kojeg sam uvek voleo pre 20 dana o ordinaciji potencijal radili su mi pretrage i ti nalazi glase~uredan nalaz na penisu i testisima oba bubrega normalno locirana normalne debljine parenhima bez staze i litijaze jetra homogena bez fokalnih promena zucna kesa bez pataloskog sadrzaja besika deluje pravilnih zidova bez intraluminalnih proliferacija prostata homogena limitirana simetricna velicine 4, 60 x 2, 85x3, 42 cm (21 g) ru nema pg e1 test; 0449 dg; dusfunctio erectilis. Ejaculatio praecox i propisao mi je da pijem lijekove prostazin i benelib koji su veoma skupi i samo kod njih se mogu kupiti pre sam koristio i vitalman i panax ginseng ali mi nije nista pomoglo da li imaju neke druge tablete za jaci cvrsci i duzi sexs na prirodnoj bazi koje mi vi mozete preporuciti i sta vi o svemu ovome mislite jos mi je taj doktor preporucio i vepaparat pozdrav

    Odgovoreno: 03. 04. 2010.
    • Poštovani,
      Pokusajte sa uzimanjem sirupa polinesian noni, caps. Rhodiolin i tab. Newlife
      u vremenu od tri do sest meseci. Uz ove preparate mozete koristiti i cialis tab.
      predlozeni vep vakum tretman bi takodjer dosao u obzir.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #57889

    • Postovani, imam veliki problem i potreban mi je vas savet. Imam 30 god. Prilikom sexualnog odnosa moj polni organ nema nikakavu erkciju. To se pre nikada nije desavalo, cak sto vise, uvek sam imao normalnu erekciju. . . Molim vas za savet sta ciniti jer zelim da sacuvam brak!!! Unapred hvala!

    • Postovani imam problem sa erekcijom. Sa devojkom sam oko 6meseci i sve je bilo divno do pre nedelju dana. Od tada mi je slaba erekcija i penis je mlitav. Molim vas za pomoc?

Ostavite komentar