1. Pitanje broj: #56067

    Poštovani, pre skoro jedne godine posle korišćenja kondoma na glaviću mi se pojavilo crvenilo sa blagim svrabom koje sam uspeo da izlečim kremom daktanol. Ubrzo nakon toga došlo je do promene na kožici pri vrhu penisa koja pokriva sam glavić. Kožica je promenila boju, prosvetlela je (izgubila je pigment) , u širini od oko 7-8 mm u obliku prstena je počela blago da peruta i sakupilja se tako da je teško prevučem preko glavića, što mi pretstavlja veliki problem prilikom seksualnog odnosa. Pre dva dana počeo sam sa korišćenjem krema triderm. Molim vas da mi objasnite kakav je moj problem i da li sam sa sadašnjom terapijom na pravom putu ka ozdravljenju. Unapred zahvalan.

    Odgovoreno: 17. 03. 2010.
    • Poštovani,
      Ako vam je prvi put bilo bolje od daktanola, antimikoticne kreme,
      za pretpostaviti je da se radi o gljivicnoj infekciji prepucijuma a to ste
      mogli da vidite iz brisa prepucijuma. Triderm krema u svom sastavu ima
      pored antibiotske i kortikosteroidne i antimikoticnu komponentu.
      ja bih vam predlozio pored triderm kreme da uzmete i tab. Paraproteks
      i kaps. Acidophilus.

      Pozdrav

Ostavite komentar