1. Pitanje broj: #55117

    Imam dijagnozu oligoasthenospermia, 4 meseca sam pio proxeed pulvis 2x1 i sant-e-gal tbl. 2x1. Posle terapije br. Spermatoz. Se uvecao sa 5 na 10 mil. , progresivno pokretni ostali na 10% , pokretni sa 25 na 30% , ukupno pokretnih sa 30 na 35% . Lekar mi je produžio proxeed i dodao andriol mg40 2x1, a isključio sant-e-gal, bez bilo kakvih dodatnih testova vezanih za hormon testosteron. Molim vas za vaše mišljenje. Unapred zahvalan.

    Odgovoreno: 07. 03. 2010.

Ostavite komentar