1. Pitanje broj: #48475

    Postovani doktore, moj problem je u sljedecem: prije 6 god operirao sam veliku lijevostranu varikokelu. Poslije operacije na kontrolama nalazi su bili dobri. Medjutim, prije otprilike 3 god sam imamo problem sa iznenadnom nenandanom erekcijom tako da sam imao bol u glavicu i osjecao jaku upalu sjemenih kanala. Nakon lijecnickog pregleda obicni doktor je ustanovio da su mi oteceni sjemeni kanali i rekao da je moguce da su mi se pore neke zacepile u glavicu i da je to moguce da je posljedica operacije varikokele. Propisao mi je bostrombin gel 50 000 ij. Da koristim i rekao da nebi bilo lose da malo pijem andol 100. Zatim sam odmah posjetio urolga upoznao ga sa problemom i pokazao mu sta mi je doktor propisao nakon cega mi je urolog isto odobrio. Nakon koristenja gela prosao je problem sa erekcijom, ali imam problem da osjetim cestu upalu sjemenog kanala. Bole me testisi na dodir (osjecaj napaljenosti kao da cu svrsit) . Penis kad je u opustenom stanju glavic kao da mi je modar i na dodir primjetim da nesto nije uredu sa cirkulacijom. Pa ponekad popijem andol 100. Erekciju mogu postici u svako doba dana i noci samo me muci i to sto dobijem brzo orgazam, a nekad i u snu, na što sam se konsoltovao sa prijateljima pa kazu da se i njima to desi nekad sad neznam je li to normalna pojava. Nisam imao seksualni odnos jos sa djevojkom, medjutim kad sam sa njom i kad se uzbudim cesto me bole testisi opet upalu osjecam i iz glavica mi izlazi kao sluz neka. Prije operacije i ove erekcije nenadane nisam imao problem. Molim vas za vase misljenje i savjet sta da uradim

    Odgovoreno: 16. 12. 2009.

Ostavite komentar