1. Pitanje broj: #47611

    Promena je na samom testisu i to desnom ne na kozi u vidu neke bubuljice ili naraslinice. Tako je jos od pre sest meseci. Bio sam kod urologa i pipao je taj desni testis inace nacelnik urologije u bolnicko klinickom centru bezaniska kosa. I rekao je da to nije nista uradio mi ultra zvuk prostate i abdomena i rekao da odem da uradim tumor markere prostate a za twstise nije nista rekao. Ja sam uradio tumor markere prostate i testisa za svaki slucaj i sve je bilo ok. Dao mi da pijem neki antibiotik i upala je prosla. Tada mi je prostata bila uvecana. Sada imam opet bol u abdomenu urolog mi je pregledao prostatu i abdomen gde je prostata normalne gramature od 15 grama pipao je testise i kaze da nije to nista. Poslao me je da uradim urin i urino kulturu kao i neke kontrole za bakterije. Sta vi mislite da li da uradim ultra zvuk testisa kako bi otklonio sve sumnje. Ja nisam isao jer su mi oni govorili da nema potrebe. Unapred zahvalan. A jel hronicni prostatitis izleciv. I sta je to uposte.

    Odgovoreno: 08. 12. 2009.

Ostavite komentar