1. Pitanje broj: #38210

  Poštovani dr,
  Primetio sam da u spermi imam malo krvi! Nisam imao nikakve povrede, niti osećam neki bol. Urin je normalne boje. To je ono što me najviše brine!! Krv se nalazi kao u sitnim tačkicama, nije cela sperma promenila boju. Moja devojka inače ima bakterije u urinu poslednjih par dana, leči se nekim lekovima što je dr. dala i pije čaj od brusnice. Inače to joj se navraća od rođenja. Ne znam koliko je to i ako je uopšte moglo da doprinese meni neku infekciju? Trenutno nisam u mogućnosti da se obratim lekaru. Nešto smo malo čitali na netu o tome ali nas je samo još vise uplašilo!! Šta vi mislite o mom problemu? Voleli bi da nam što pre odgovorite!!
  Hvala puno!!

  Odgovoreno: 02. 09. 2009.
  • Poštovani,
   Radi se o upali prostate sa pojavom krvi u spermi. Pošto niste u mogućnosti da posetite urologa predlažem da od lekova uzimate tab. Ciprocinal 2x1 deset dana i 80 kapi oxymaxa `tečni stabilizovani kiseonik` u dva litra vode u toku dana, kao i caps. Ac Zymes `probiotik` 2x1 pre jela. Javite se posle deset dana terapije.
   Pozdrav

  • Hvala puno!! Pošto nikada nisam imao problem sa tim koliko je to ozbiljno i koliko će ova terapija biti uspešna? Da li će se navratiti? Imam 26. god. I nisam siguran kako je moguće da imam upalu prostate? Da se nisam nahladio? Da li može od toga? Hvala još jednom!!

Ostavite komentar