1. Pitanje broj: #38091

    Poštovani doktore,
    Imam 38 godina oženjen imam 2 dece molio bih za odgovor. Živim na kosovu i metohiji pošto ovde teško se snalazimo sa zdravstvom i slabo imamo labaratorije, prilikom pregleda kod urologa ustanovljeno mi je da imam početak kile imam bol u levom testisu ikada pritisnem malo bešiku boli me nemam učestala mokrenja ali imam peckanje pri mokrenju, uradio sam tumor marker bilo je u recu, dešava mi se ako u 2 dana nemam seksualni odnos dobiajm jaku bol u levom testisu i prilikom izbacivanja sperme izlaze kao neki parčići želatinaste boje kao u vidu silikona i imam osećaj da kao da mi se negde zaglavljuje u semenim kanalima kada imam odnos za 20 min prestaje bol. Unapred bih Vas zamolio ako bi mogli da mi odgovorite na šta bi Vas to asociralo i da li neku terapiju koji lek da pijem bio bih Vam zahvalan do kraja života.
    Unapred zahvalan. Imate prelep sajt. Pozdarv sa Kosova i Metohije.

    Odgovoreno: 02. 09. 2009.
    • Poštovani,
      Niste rekli sa koje strane imate početnu kilu. Najverovatnije da se radi o upali prostate. Predložio bih Vam sledeću terapiju
      1 - oxymax kapi "60 kapi u dva litra vode dnevno"
      2 - tab. Paraproteks 2x1 pre jela
      3 - caps. Ac zymes 2x1 pre jela
      4 - caps. Omega 3 jedna posle jela
      Ovu terapiju sprovoditi tri meseca. Odnose imati često. Potom se javite.
      Pozdrav

Komentari na pitanje: #38091

    • Puno hvala doktore sprovešću terapiju kako ste mi vi rekli, početak kile je sa leve strane, i još nešto sam zaboravio imam bolove u donjem delu kičmenog stuba karlice prilkom pregleda urologa prilikom guranje prsta u levom testisu tu je popustila opna. Sex imam učestali do 8 ili 9 puta nedeljno, prilikom ultra zvuka prostata mi je bila uredna nemam učestalo mokrenje noću. Ipak unapred sam zahvalan puno pozdrava sa Kosova i Metohije.

Ostavite komentar