1. Pitanje broj: #127407

    Postovani, radio sam uklanjanje kondiloma pocetkom februara u privatnoj ordinaciji i na kontroli pocetkom marta ih nije bilo, ali sada mislim da su izbili opet na nekoliko mesta u vidu tackica. . . Hteo sam da vas pitam, da li smem da koristim kremu papiloma, posto sam cuo da je dobra? Prilazem i sliku, koja nije bas najjasnija, ali se nadam da cete uociti kondilome.

    Odgovoreno: 23. 04. 2014.

Ostavite komentar