1. Pitanje broj: #125475

    Postovani, da li hpv virusi visokog onkogenog potencijala mogu izazvati kondilome ili to samo cine virusi niskog potencijala. . . Rec je o siljatim kondilomima. Obicno se na sajtu mogu naci tekstovi u kojima se pominje da su siljati kondilomi bezopasni i da ne izazivaju rak dok samo naidjes na jedan teks koji kaze da se medju kondilomima nalaze i visoko rizicni tipovi i za tren vas bace u bedak. Hvala!

    Odgovoreno: 19. 02. 2014.

Ostavite komentar