1. Pitanje broj: #124158

    Postovani, urolog mi je ustanovio varikocelu na levom testisu, uradio sam spermogram i rekao mi je da za sada nema potrebe za operacijom jer su svi rezultati iznad proseka. Na kontrolu treba da se javim za 6 meseci. Ono sto hocu da pitam je, posto treniram u teretani, da li moze stetno delovati kreatin na spermu i plodnost? Hvala unapred

    Odgovoreno: 14. 01. 2014.

Ostavite komentar