1. Pitanje broj: #115879

    Poštovani, imam 25 godina i tokom masturbacije u par navrata dolazilo je do oticanja penisa. Nakon toga je nastupio gubitak spolnog užitka, pa erektilna disfunkcija. Probao sam sa viagrom međutim djeluje samo par minuta i prestane. Radio sam ultrazvuk male karlice i nalaz je uredan. Dali je moguće da sam ja nešto oštetio, i dali se može izliječiti? Hvala, s poštovanjem!

    Odgovoreno: 09. 05. 2013.

Ostavite komentar