1. Pitanje broj: #115103

    Postovani g. Doktore. Prijatelju je orhiektomijom izvađed lijevi testis (sumnja na tumor) . Desni je smanjen i tvrd veličine kao lješnjak. Nalaz testesterona je bio 0, 7. Dobio je injekciju hormona i ima erekciju. Da li bi i to desno jaje trebalo izvaditi van. Imao je epididimitis na njemu. Prijatelj je inače zdrav. Srdačan pozdrav.

    Odgovoreno: 17. 04. 2013.

Ostavite komentar