1. Pitanje broj: #108550

    Poštovani, molim vas za mišljenje! Moja kći od 7, 5 god ima bil. Vur gr ii/iii i nestabilan mjehur. Do kada je pametno čekati spontano razrješenje vur-a i da li postoji opasnost da operativni tretman vur-a ne uspije obzirom na njen mjehur? Unaprijed hvala!

    Odgovoreno: 29. 11. 2012.

Ostavite komentar