1. Pitanje broj: #103743

    Vec nekih 10 dana imam bolove sa desne stane stomaka, skroz dole, mada nije to neka bol, vise neugodan osecaj, a i seksualna moc mi je skroz opala, ja sumnjam na bruh, ali nisam nista napipao, nemam ni bol u testisima. Mozda je to tek pocetak bruha? Sta vi mislite?

    Odgovoreno: 11. 08. 2012.

Komentari na pitanje: #103743

    • Rade pavkovic 11. 08. 2012.

      I jos jedno pitanje, kako se leci prostatis? Koliko sam ja citao terapija lekovima traje dosta dugo, i do 2-3 meseca. Da li ima neke sanse da se to izleci prirodnim putem, poceo sam da pijem zeleni caj i da jedem semenke od bundeve, to je kao dobro. Ali ipak cu da odem kod lekara, mada bas izbegavam lekare, ne pamtim kad sam zadnji put bio, ali ovo izgleda nije za igranje. Sta cu ako mi opadne seksualna moc?

    • Rade pavkovic 11. 08. 2012.

      Pa i ja sam na kraju posumnjao na to, citao sam o tome na internetu, i onda sam bruh definitivno iskljucio, ta bolest koliko sam mogao da vidim se tesko leci, mnogi kazu da je neizleciva, da se uvek povrati. Sta vi mislite? Sada bih vise voleo da je bruh u pitanju, mnogo sam se uplasio za potenciju, da li moze biti trajnih posledica ako imam prostatis>hvala

Ostavite komentar